Fastelavn 2024 - Billeder og resultat

Til trods for at vejrguderne ikke har vist sig fra den bedste side i den forløbne uge, må vi konstatere, at vi på trods af den kolde luft, ikke havde hverken sne, snestorm, regnvejr eller stormende kuling - men nogenlunde ok vejr.

Når vi ser på de seneste 5 år, så har vi i år slået rekorden med ikke mindre end 76 tilmeldte børn. Det er jo fantastisk. En stor tak til alle fremmødte og ikke mindst alle de voksne. Igen i år var der rigtig mange fantasifulde udklædte børn - og der var i år endnu flere udklædte voksne. Der var også rigtig mange, som ikke blot havde taget kostumer på, men også brugt godt med maling til ansigtet.

Der blev slået godt til tønderne. Først blev de ”mellemstore” færdige med deres tønde. Senere fulgte de mindste efter - og selvom det var en sej tønde, faldt den til sidst til jorden. Så manglede de største at få bugt med deres tønde. Den var i år lidt stærkere en tidligere - og det gav pote. Der skulle slås til tønden mange gange, inden den overgav sig og faldt til jorden.

Og så var det tid til at fejre vinderne - samt de bedst udklædte.

Den bedst udklædte voksne var: ”Karls far” udklædt som "Melodi Grand Prix stjerne" / "Flower Power"

2024 De mindste 0-4 år De mellemste 5-8 år De store 9 år og op
Kattekonge Mason Mikkel David
Kattedroning Conrad Molly Josefine
Bundkonge Jasmin Albert Noa
Bedst udklædt Loui - "Hulk" Erik - "Tryllekunster" Nora - "Araber"


Next Post Previous Post